Over ons

Blaauw Melk- en Staltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor de melkveehouderij. Wij zijn een familiebedrijf uit Obdam.

Missie

Sinds 1998 is Blaauw Melk- en Staltechniek een installatiebedrijf en servicebedrijf, voornamelijk voor de melkveehouderij in Noord-Holland. Blaauw Melk- en Staltechniek levert een breed assortiment agrarische benodigdheden.

Blaauw Melk- en Staltechniek streeft ernaar om de melktechnische en stalinrichting zo te adviseren, te installeren en te onderhouden dat deze een meerwaarde geeft in het gebruik voor de klant. Er wordt door klantgerichte ondersteuning, het leveren van kwaliteitsproducten, een goede bereikbaarheid en een correcte serviceverlening gestreefd naar een langdurige relatie met onze klanten.

Blaauw Melk- en Staltechniek investeert voortdurend in de scholing van medewerkers. De vakkundige en gemotiveerde medewerkers bieden betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Blaauw Melk- en Staltechniek is betrokken met de omgeving. Mede door sponsoring en stages wil Blaauw Melk- en Staltechniek de betrokkenheid bij de samenleving bevestigen.

Visie

Blaauw Melk- en Staltechniek is een installatiebedrijf en servicebedrijf, voornamelijk voor de melkveehouderij in Noord-Holland. Blaauw Melk- en Staltechniek is sterk in het onderhouden van persoonlijke klantrelaties, serviceverlening en het op maat aanbieden van kwaliteitsproducten en diensten. De ambitie is om als Blaauw Melk- en Staltechniek een gezond, toekomstgericht bedrijf te zijn en een belangrijke schakel binnen de melkveehouderij te vormen.